E! Entertainment en Dreamworks toegevoegd aan zenderaanbod
Terug naar de blog

E! Entertainment en Dreamworks toegevoegd aan zenderaanbod

7-3-2023

Liefhebbers van entertainment en animatie hebben iets om naar uit te kijken. E! Entertainment en Dreamworks zijn nu te zien bij Canal Digitaal. Deze nieuwe aanwinsten voegen we toe aan ons uitgebreide zenderaanbod. In deze blog gaan we wat dieper in op deze nieuwe toevoegingen en waarom je zeker moet zappen naar deze nieuwe kanalen.

E! Entertainment

E! Entertainment is een zender die wereldwijd bekend is door hun entertainment-nieuws, reality shows, talkshows en gossip. Met E! Entertainment smul je van de laatste nieuwtjes en roddels over je favoriete sterren, bekijk je exclusieve interviews en krijg je een unieke kijk achter de schermen bij grote showbizz-evenementen. Dit maakt E! Entertainment een must-watch voor fans van glitter en glamour.

E! Entertainment is toegevoegd aan de TV App, Rijk, Royaal en Vakantie Basis. De zender is te vinden op kanaal 99.

Highlights E! Entertainment

E! News

E! News is een entertainmentnieuwsprogramma dat vol zit met de laatste roddels, nieuws en exclusieve interviews uit de showbizz. Met E! News krijg je een kijkje achter de schermen bij je favoriete beroemdheden.


Nikki Bella Says I Do

Na een lange verloving zijn Nikki en Artem eindelijk klaar om elkaar het ‘Jawoord’ te geven. Het probleem is dat ze maar vier weken hebben om alles te organiseren! Zal het gelukkige paar concessies moeten doen om hun sprookjeshuwelijk werkelijkheid te laten worden?


Watch What Happens Live

Vanaf 2009 nodigt presentator Andy Cohen tijdens de interactieve talkshow gasten uit de entertainment, politiek en popcultuur uit. Ze voeren levendige debatten over van alles en nog wat. Van mode tot het laatste entertainmentnieuws. Live opgenomen in New York en met gasten uit het verleden, waaronder Liam Neeson, Jimmy Fallon en Mariah Carey.


Dreamworks

Dreamworks is een animatiestudio die bekend is door de vele succesvolle animatiefilms en tv-series die ze hebben gemaakt en uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de populaire filmreeksen 'Shrek’, Kung-Fu Panda en How to Train your Dragon. Door het kanaal van Dreamworks toe te voegen aan het zenderaanbod, geniet je van de beste animatieproducties van deze grote studio wanneer je maar wil.

Dreamworks is toegevoegd aan de TV App, Riant, Rijk, Royaal en Vakantie Basis. De zender is te vinden op kanaal 59.

Highlights Dreamworks

Trolls: Door met de Beat!

Volg avonturen van de Trolls waar je haren van overeind gaan staan! Kijk hoe Poppy, Branch en het hele Trollendorp het dansfeest in hun fantastische boshuis op gang houden.


Draken: Race Naar de Rand

Hikkie en Tandloos zijn terug in een originele tv-serie die een nieuw, groots avontuur belooft. In deze serie vliegen de Drakenrijders voorbij de grenzen van Berk en ontdekken ze het mysterieuze Drakenoog, een oud artefact vol geheimen.


Lang Leve Koning Julien

Koning Julien is hier om te feesten en niemand kan hem ervan weerhouden om met ijzeren vuist (in de lucht) te regeren. "Lang Leve Koning Julian" brengt de wilde wereld van "Madagascar" naar een originele en hilarische televisieserie waarin de koning de gekste avonturen beleeft die de jungle te bieden heeft.


Geniet van eindeloos veel entertainment

De toevoeging van E! Entertainment en Dreamworks aan ons zenderaanbod biedt nog meer entertainmentopties. Fans van entertainment-nieuws hebben nu toegang tot exclusieve interviews, roddels en verhalen over hun favoriete sterren. Kinderen en volwassenen die dol zijn op animaties, kunnen nu genieten van de beste producties van Dreamworks. Met deze nieuwe zenders haal je nóg meer uit je abonnement.