Verhuizen naar het buitenland: zo voel je je snel thuis
Terug naar de blog

Verhuizen naar het buitenland: zo voel je je snel thuis

3-11-2021 Op de hoogte

Wat maakt een huis nu echt een thuis? Je op je gemak voelen en kunnen genieten van de dingen waar jij van houdt. Zo ook je favoriete films en programma’s, gewoon lekker thuis op de bank kijken. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je gaat verhuizen naar het buitenland. Waar je ook gaat wonen in Europa, met de zenderpakketten van Canal Digitaal kan je zenders vanuit de hele wereld ontvangen.

Kijk jouw favorieten via de satelliet

Het mooie aan kijken via de satelliet is dat je gemakkelijk vanuit een andere locatie tv kunt kijken. Of je schotel nu op je huis in de Zwitserse Alpen staat of midden in een Spaanse stad: binnen Europa kijk je gemakkelijk jouw favoriete programma’s. Kies voor een van de zenderpakketten van Canal Digitaal en geniet van ruim 400 zenders om uit te kiezen. Of je nu het Riant-pakket, Rijk-pakket of Royaal-pakket kiest. Je kunt ze binnen Europa haarscherp ontvangen via de satelliet. Meer weten over de ontvangst bij jouw buitenlandse woning? Bekijk dan onze speciale Buitenland pagina waarop je alle informatie vindt over de ontvangst bij jouw thuis in het buitenland.

Extra’s voor de liefhebber

Ben je een filmliefhebber pur sang? Dan heeft Canal Digitaal de perfecte extra’s om jouw tv-pakket te optimaliseren. Binnen de zenderpakketten van Canal Digitaal vind je Canal Video on Demand waarmee je films kan bestellen en Canal Digitaal Films waarmee je gratis on demand de mooiste films kijkt. Direct te zien via video on demand via je tv en de Canal Digitaal TV App. Nog meer films kijken? Kies dan het Film1 pakket met daarin vier zenders vol kijkplezier: Film1 Premiere, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Action.

Premiums voor sportfanaten

Gek van sport? Ook dan zit je bij Canal Digitaal helemaal goed. Met FOX Sports Compleet ben je voortaan helemaal op de hoogte van de beste sportevenementen. Zo kijk je alle eredivisie wedstrijden en internationale sportevenementen zoals de Amerikaanse NBA matches of high-lights als Mayweather vs. McGregor. Liever de Formule 1 volgen? Met Ziggo Sport Totaal mis je niets van de vrije trainingen, de kwalificaties en de race.

Gratis schotelset

Kun je niet wachten om te gaan kijken? Wanneer je nu een abonnement afsluit voor de komende 2 jaar, krijg je een schotelset t.w.v. € 199,- helemaal gratis. Zo blijf jij verbonden met de Nederlandse tv, waar in Europa je ook gaat wonen.