De vijf leukste muziekzenders met satelliet-tv
Terug naar de blog

De vijf leukste muziekzenders met satelliet-tv

18-7-2017 Zenderaanbod

In het zenderaanbod van Canal Digitaal zitten honderden pareltjes van tv-zenders. En die verdienen het om een keer in het zonnetje te worden gezet, toch? Deze keer is het de beurt aan de vijf leukste muziekzenders die je met satelliet-tv van Canal Digitaal kunt ontvangen. Want met onze zenderpakketten heb je altijd toegang tot meer dan honderd zenders. Ideaal om dat vakantiegevoel nog maar eens extra op te wekken!

De beste nummers van nu? Die zie je op MTV Hits

Zoals je misschien wel weet, hoef je bij het ‘gewone’ MTV allang niet meer voor de nieuwste hits te zijn. Daar zie je vooral real life-soaps en zo nu en dan ’s avonds nog ‘good old’ Jackass. MTV Hits zendt wél alle toffe nummers van nu uit. Deze zender wisselt mengelmoesjes van hits af met heuse hitlijsten. Hierdoor ben je helemaal bij met de leukste nummers van nu. MTV Hits zit in ons Riant-pakket en vind je op kanaal 98.

‘Blast from the past’ met VH1 Classic

Ben je meer van de helden van vroeger? Dan moet je bij VH1 Classic zijn. Hier hoef je niet lang te wachten voordat je de muziek van Guns ’n Roses, Dire Straits, Bryan Adams, Michael Jackson en andere helden uit het verleden te horen krijgt. Het aanbod van VH1 Classic is lekker gevarieerd. Zo blikt de zender terug met ’15 years since…’ en nemen in ‘90’s versus 00’s’ liedjes het tegen elkaar op. Pure nostalgie! VH1 zit ook in ons Basis HD-pakket en is te vinden op kanaal 95.

Hollandse hits op TV Oranje

Bij de vijf leukste muziekzenders hoort natuurlijk ook een Nederlandse zender. En dat is TV Oranje. Is ‘Sterren zingen op het plein’ voor jou altijd vaste prik? Dan is deze zender een echte must-watch. Hier komen namelijk al jouw Nederlandstalige helden voorbij. Van Frans Duijts tot Tino Martin en van Acda & De Munnik tot Doe Maar. Verrassend veelzijdig! Je vindt TV Oranje op kanaal 69 en deze zender zit in ons Riant-pakket.

Concertje meepakken met iConcerts

De meeste muziekzenders zenden alleen de bekendste nummers van artiesten uit. Zo niet iConcerts. Op deze zender bekijk je namelijk volledige optredens van bands en zangers. One Night Only met de Bee Gees? It’s possible! Maar het zijn niet alleen helden uit het verleden die je bij iConcerts live in actie ziet. Ook bijzondere, nieuwe bands als Daughter zie je op deze zender. Of de Americana-helden van The Avett Brothers. Dit is de zender waar je moet zijn om de passie van artiesten in beeld te zien en om écht iets bijzonders te ontdekken. iConcerts zit in ons Royaal-pakket en je vindt de zender op kanaal 94.

‘Good old’ the Box, maar dan uit Engeland

Misschien ken je deze zender nog wel van vroeger: The Box. Via een sms’je kon je dan een nummer aanvragen, die dan op jouw verzoek werd gedraaid. Ideaal als je niet kon wachten om ‘It wasn’t me’ van Shaggy te horen. Helaas is het Nederlandse The Box al jaren van de buis, maar The Box UK is ‘still going strong’. Hier moet je zijn voor non-stop de populairste hits van Britse bodem. The Box UK is ‘free to air’. Deze zender is dus gratis te ontvangen en vind je op kanaal 397.

De leukste muziekzenders: welke vind jij de beste?

Wat ons betreft zijn de bovenstaande kanalen dus de leukste muziekzenders. Maar eerlijk is eerlijk: smaken verschillen. Wat is jouw lijstje van de vijf beste muziekzenders?

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot