Nieuwe zenders toegevoegd aan het zenderaanbod
Terug naar de blog

Nieuwe zenders toegevoegd aan het zenderaanbod van Canal Digitaal

11-8-2017 Op de hoogte

Omroep Flevoland, RTV Utrecht, TV Rijnmond en RTV Noord-Holland zijn toegevoegd aan het zenderaanbod van de Canal Digitaal App 2.0en Live TV. Daarmee is het regionale zenderaanbod voor je smartphone, tablet en computer nu écht compleet. Daarnaast zijn er vier nieuwe zenders toegevoegd aan het reguliere zenderaanbod.

Omroep Flevoland

Van Almere tot de Noordoostpolder en alles wat daar tussenin zit: Omroep Flevoland is erbij. Dagelijks met onder andere meerdere regionale nieuwsbulletins en reportages. Ook de lokale trots, voetbalclub Almere City FC, wordt door deze omroep op de voet gevolgd. Omroep Flevoland kijkt met RegioNed zo nu en dan over de provinciegrenzen heen. In dit programma worden bijzondere reportages van andere regionale omroepen uitgezonden.

Omroep Flevoland zit in het Riant-pakket en is te vinden op kanaal 106.

RTV Utrecht

Televisie dat écht uit het hart van Nederland komt. Dat is misschien wel de beste omschrijving van RTV Utrecht. Deze zender heeft door de jaren heen altijd een mooi zenderaanbod. Bovendien is het een kweekvijver voor talent. Studenten van de School voor Journalistiek van Utrecht weten hun weg naar RTV Utrecht altijd goed te vinden. Dus: wil jij niets missen van het reilen en zijlen in Utrecht? Schakel dan vooral in bij RTV Utrecht voor de mooiste reportages uit de Domstad en van de plaatselijke FC.

RTV Utrecht zit in het Riant-pakket en is te vinden op kanaal 109.

TV Rijnmond

We blijven nog even bij voetbal. Alle regionale omroepen volgen vol passie de clubs uit hun provincie. Grote kans dat TV Rijnmond dit als beste doet. De ras-Feyenoorders in de gelederen berichten vol passie over de landskampioen. Ook in de zomer gaat TV Rijnmond onverminderd verder.. Onder andere met het vermakelijke ‘Campingpraatjes’, waarbij presentator Ruud de Boer bijzondere gesprekken voert met campinggasten op campings in de regio.

TV Rijnmond zit in het Riant-pakket en is te vinden op kanaal 107.

RTV Noord-Holland

NH Aangifte, NH Sport, NH Nieuws, Weg uit de Stad... Ja, RTV Noord-Holland heeft een heerlijk veelzijdig zenderaanbod. Uiteraard met vaste presentatoren, die precies weten wat er speelt in deze grote provincie. Van Haarlem tot Texel en van Hoorn tot Alkmaar: RTV NH ontgaat werkelijk niets. Voetballiefhebber? Dan is AZ TV absoluut de moeite waard.

RTV Noord-Holland zit in het Riant-pakket en is te vinden op kanaal 108.

​Regionale tv kijken via de Canal Digitaal app

Met het toevoegen van Omroep Flevoland, RTV Utrecht, TV Rijnmond en RTV Noord-Holland is het aanbod écht compleet! Er waren namelijk al negen andere regionale zenders te bekijken op je mobiele apparaten:

  • 1Limburg
  • Omroep Brabant
  • Omroep Zeeland
  • TV West
  • AT5
  • Omroep Gelderland
  • RTV Drenthe
  • RTV Noord
  • Omrop Fryslân

Zo kun je, waar je in Nederland ook bent, het nieuws uit jouw buurt bekijken. Daarom zijn wij nu ontzettend benieuwd: naar welke regionale zender kijk jij via de Canal Digitaal App 2.0 of Live TV?

Nieuwe zenders reguliere zenderaanbod

Niet alleen het zenderaanbod voor mobiele apparaten is gegroeid, ook het reguliere zenderaanbod van Canal Digitaal is weer een stukje uitgebreider geworden. Er zijn namelijk vier nieuwe zenders toegevoegd aan ons zenderaanbod: AutoMotorSport HD, Bloomberg, Al Jazeera English en MTV Music. Een mooi moment om deze zenders meteen even aan je voor te stellen.

AutoMotorSport HD

De eerste van de vier nieuwe zenders is AutoMotorSport HD. We hebben dus een nieuwe autozender in onze gelederen. Deze zender is afkomstig van het prestigieuze gelijknamige Duitse tijdschrift, Auto Motor und Sport. Hier kun je terecht voor vergelijkingen tussen auto’s, reportages en reviews over de nieuwste modellen en zo nu en dan een racewedstrijd. Het aanbod is kortom lekker gevarieerd. Wel is de zender Duitstalig.

AutoMotorSport HD zit in ons Royaal HD-pakket en is te vinden op kanaal 37.

Bloomberg

Bloomberg is een gerenommeerd zakelijk medium dat ook zijn eigen televisiekanaal heeft. Deze zender focust zich met name op verslaggeving van de zakelijke wereld. Ook wereldgebeurtenissen worden met regelmaat bekeken vanuit een economisch perspectief. Dit biedt verrassende insights en andere kijk op het nieuws. Aanrader!

Bloomberg vind je op kanaal 84. De zender is met elk zenderpakket te bekijken, want hij is ‘free to air’.

Al Jazeera English

Dit is een nieuwkomer waar we best trots op zijn. Al Jazeera heeft een goede reputatie en beschikt over interessante insights. Met name voor nieuws uit de Arabische wereld. Al Jazeera English zendt interessante reportage, documentaires en discussieprogramma’s uit. De zender stopt nooit met het uitzenden van nieuws. Het is dus een ideale zender om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van wat er speelt.

Al Jazeera English is ‘free to air’. Dat wil zeggen dat je deze zender met elk zenderpakket kunt bekijken. Je vindt de zender op kanaal 90.

MTV Music

Luisteren naar de nieuwste hits? Daarvoor is MTV Music de ideale zender. Dit is een MTV-kanaal en een van de nieuwe zenders. Hier kun je echt nog muziek luisteren. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. De muziek van MTV Music is lekker gevarieerd en luistert heerlijk weg. Kortom, een mooie toevoeging aan het Canal Digitaal zenderaanbod.

MTV Music zit in ons Riant-pakket en is te bekijken op kanaal 99.