Wat is er vanavond op tv?
Terug naar de blog

Wat is er vanavond op tv?

4-8-2022 Kijktips

Of het nu heel mooi weer is of heel slecht weer, misschien is het vanavond wel fijn om lekker een ouderwets avondje voor de buis te zitten. Zie je door de bomen het bos niet, maar wil je niet in de gids net zo lang zoeken tot je wat leuks vindt? Op deze manier weet je snel wat de beste kijktips voor vanavond op tv zijn!

Tip 1: Ontdek iets bijzonders met de tv-gids van de Canal Digitaal TV App

In de tv app zit een ingebouwde tv-gids. Hiermee zie je precies hoe laat welke programma’s op de zenders die jij kan ontvangen te zien zijn. Zo zie je in een oogopslag bij je favoriete zenders of die nog een leuke film, documentaire of serie voor je in de aanbieding hebben. En het mooie is: met de app kijk je overal in Nederland tv via je smartphone. Je bent dan dus niet gebonden aan de kijkbuis in je woonkamer, maar kan dan ook relaxt op bed een programma kijken.

Tip 2: Laat je verrassen met onze tips via Facebook en Instagram

Naast WhatsOnTV helpen we je via Facebook en Instagram op een andere manier om iets leuks voor vanavond op tv te ontdekken. Met onze tips lichten we een paar keer per week een leuke uitzending, film of serie voor je uit. Of het nou een film, sportwedstrijd of serie is: we vergeten niets! Like daarom snel onze Facebook- en Instagram pagina, zo vergeet je bijvoorbeeld niet wanneer er een spannende sportwedstrijd wordt uitgezonden.

Tip 3: Canal Digitaal Films & Series: zelf bepalen wat je vanavond kunt kijken

Wat is er nou fijner dan om zonder onderbreking een film of een serie te kijken? Met de films & series van Canal Digitaal ben je daar zeker van. Zo bepaal je zelf wat er vanavond op tv is. Dat scheelt weer speurwerk! Met Canal Digitaal heb je keuze uit meer dan honderd awardwinning films & series veel van Europese bodem. Hieronder bevinden zich ook meerdere Oscar-winnaars waar je misschien nog niet eerder van had gehoord. En het mooie is: ook via de app en Live TV is het mogelijk om een on-demand film of serie te kijken. Zo zie je maar weer: er is vanavond op tv heus wel wat leuks te zien. Als dit geen topavond met toptelevisie wordt… Veel kijkplezier!

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot