Vier voordelen van satelliet-tv
Terug naar de blog

Vier voordelen van satelliet-tv

28-4-2017 Op de hoogte

Je hebt tegenwoordig helemaal zelf de keuze op welke manier je tv wil kijken. Hoe weet je dan welke vorm van tv kijken het beste is? Via het internet, de kabel of de satelliet? Wij zetten de voordelen van satelliet-tv voor je op een rijtje. Satelliet-tv heeft een paar voordelen die andere vormen van tv-kijken ook hebben. Zo bekijk je veel zenders in HD-kwaliteit en is interactieve tv ook beschikbaar. Hieronder lees je de voordelen die alleen satelliet-tv te bieden heeft.

Ook in andere West-Europese landen te ontvangen

Nederlandse zenders zijn via de satelliet ook in andere West-Europese landen te bekijken. Dus ook op vakantie, op je boot of in je tweede huis. Zeker met de recreatieset van Canal Digitaal is dit makkelijk. Deze set is een volwaardig pakket voor satelliet-tv dat je eenvoudig meeneemt op vakantie. Daarna is het alleen een kwestie van je schotel uitrichten en deze aansluiten op je televisie. Voor het ontvangen van Nederlandse tv-zenders op vakantie in het buitenland is het betaalbare Recreatie Basis HD-pakket ideaal. Hiermee kijk je dan ook op de camping in Frankrijk of in het vakantiehuisje in Duitsland naar de Nederlandse televisie. Het recreatieseizoen duurt van 21 maart tot en met 21 september.

Groter zenderaanbod

Een ander voordeel van satelliet-tv is het grotere zenderaanbod. Je ontvangt via de satelliet honderden zenders. De meeste daarvan zijn vrij te ontvangen. Vrij te ontvangen zenders zijn gratis te bekijken: daar hoef je niets voor te doen. Een groot deel van die zender zijn buitenlands. Ideaal om die leuke serie te volgen die in Nederland nog niet wordt uitgezonden!

Interactieve televisie voor een laag maandtarief

Interactieve televisie via satelliet-tv is verkrijgbaar voor een laag maandtarief vanaf 24,95 euro per maand. Je hebt dan de keuze uit twee verschillende interactieve tv-boxen. Met het instapmodel pauzeer je wanneer je maar wil een programma. De andere interactieve tv-box heeft een ingebouwde harde schrijf van maar liefst 500 GB. Hiermee neem je voor 190 uur aan televisie op in HD-kwaliteit. Handig als je twee favoriete shows tegelijk worden uitgezonden. Welke je neemt? Dat is een kwestie van kiezen!

Veelzijdige Canal Digitaal TV App

Met satelliet-tv van Canal Digitaal kun je gratis de Canal Digitaal TV App gebruiken. Deze app is heel veelzijdig en heeft een aantal unieke functies. Eentje daarvan is dat je een eigen tv-gids kunt maken door zenders toe te voegen aan je favorieten. Daarnaast is de app heel veelzijdig. Zo stream je video’s in hoge kwaliteit via Chromecast naar een tweede televisie. Ook kun je via de app je smartphone als afstandsbediening voor je tv gebruiken. Wat vind jij de grootste voordelen van satelliet-tv tegenover kabeltelevisie?

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot