Extra tv's aansluiten

 • Je wilt graag extra tv's installeren? Dat kan! Bekijk eerst of je apparatuur geschikt is voor meerdere tv's:

  1. Extra smartcard en ontvanger: hoe werkt dat?

  Smartcard Mediaguard 3 extraVoor het ontvangen van een tv-signaal op een 2e of 3e tv-toestel, heb je een interactieve HD-ontvanger met geïntegreerde smartcard nodig of een grijze Mediaguard3-smartcard met een (extra) HD-ontvanger. Je registreert deze vervolgens via Mijn CanalDigitaal als ‘Extra smartcard’. Bekijk onze aanbiedingen in de webshop. Bij de 'satellietontvangers' vind je de M7 MZ-101 voor 2e/3e tv. Dit apparaat is geschikt om te registreren als ‘extra kijkpunt’ tegen een gereduceerd abonnementstarief. Voor een persoonlijk advies en een breed assortiment aan ontvangers, kun je terecht bij onze verkooppunten.

  Heb je al een extra ontvanger in huis om als tweede of derde ontvanger te gebruiken of heb je een CI+ module nodig? Koop dan een CI+ module met geïntegreerde smartcard in de webshop, of bij een van onze verkooppunten. Je kunt in deze module geen losse smartcard steken of de geïntegreerde smartcard verwijderen.

  2. Controleer eerst of je de juiste kop en schotel hebt:

  Je hebt een schotel met 2 uitgangen aan de ontvangstkop (Duo LNB)? Zijn beide uitgangen bezet, dan dien je een Duo LNB of een Triple LNB aan te schaffen met 4 uitgangen. Deze koop je voordelig in onze webshop. Een HD-ontvanger gebruikt één van de beschikbare uitgangen, voor het aansluiten van een HD-recorder heb je twee uitgangen nodig.

  Beschik je over een satellietontvanger met opnamemogelijkheid (HD-recorder) en de vierkante Triple Sat-schotelantenne met een doorsnee van 45 centimeter? Met de combinatie van de Triple Sat-schotelantenne van 45 centimeter en een HD-recorder is het aansluiten van een 2e en 3e televisieset helaas niet mogelijk. De Triple Sat van 45 centimeter wordt niet meer verkocht door CanalDigitaal.

  Je kunt ervoor kiezen om in onze webshop een TripleSat-schotelantenne van 64 centimeter aan te schaffen in combinatie met een (extra) interactieve HD-ontvanger.

  3. Heb je alle apparatuur die je nodig hebt?

  Onderstaand vind je de abonnementskosten die horen bij elk extra pakket. Je extra pakket is afhankelijk van het pakket op je eerste aansluiting (hoofdsmartcard).

  Let op: kies je voor een aanvullend optiepakket op je extra smartcard, dan betaal je hiervoor de volledige abonnementsprijs. Onderstaande prijzen en abonnementen op extra smartcards gelden vanaf 2 december 2015 bij nieuwe registraties.

  Zenderpakket/Smartpack Alles in 1 Basis en Basis(HD)-pakket Alles in 1 Familie en Familie(HD)-pakket Alles in 1 Entertainment en Entertainment(HD)-pakket
  Prijs per maand, per extra smartcard: € 9,50 € 9,50 € 9,50
  Je kijkt via de extra smartcard(s) naar: Extra TV BasisHD-pakket Extra TV FamilieHD-pakket Extra TV FamilieHD-pakket
  Registratiekosten: € 29,95 € 29,95 € 29,95


  Zenderpakket/Smartpack Alles in 1 Top en Top(HD)-pakket
  Prijs per maand, per extra smartcard: € 9,50
  Je kijkt via de extra smartcard(s) naar: Extra TV FamilieHD-pakket
  Registratiekosten: € 29,95


  Met de TripleSat-schotelantenne van 45 centimeter doorsnede kun je in combinatie met een HD-ontvanger met opnamemogelijkheid (HD-recorder/PVR/DVR) geen extra tv's meer aansluiten. Met de TripleSat van 64 centimeter is dit wel mogelijk.

  4. Registreer je nieuwe extra smartcard:

  Dat doe je eenvoudig binnen Mijn CanalDigitaal.


CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons