Hoe beoordelen onze klanten de diensten van Canal Digitaal?

Beoordelingen en reviews van onze klanten vinden we enorm belangrijk. Wij proberen onze service en producten continu te verbeteren. Daarom is de mening van de klant van groot belang, zodat we kunnen leren we hoe en wat we kunnen verbeteren. Dit verbetert onze dienstverlening.

Op deze pagina vind je een lijst met de meest recente klantbeoordelingen van Canal Digitaal op Feefo. Feefo is een onafhankelijk online platform waarop iedereen die klant van ons is zijn ervaring kan delen. Wel zo handig als je snel even wilt kijken wat anderen van Canal Digitaal vinden.

Klantbeoordelingen laptop

We horen het graag!

Wij helpen onze klanten waar we kunnen. Per telefoon, e-mail en via social media. We staan u graag te woord bij het installeren van hardware, het uitrichten van de schotel en bij allerlei andere kwesties. Ook kun je op onze website een chat starten als je vragen hebt over onze diensten of producten. Met de chat kunnen we alle geïnteresseerden nog sneller op weg te helpen met hun vragen over Canal Digitaal.

Heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverlening of andere vragen alvorens een abonnement af te nemen? Dan horen we dat graag. We leren continu, we horen graag ook van u hoe we kunnen verbeteren.

Ben je klant bij ons geworden en wil je zelf een beoordeling schrijven? Je ontvangt na het afsluiten van een abonnement vanzelf een e-mail met daarin een uitnodiging om op Feefo.com een beoordeling achter te laten.